1nok:naslovnica
4nok:naslovnica
2nok:naslovnica
3nok:naslovnica

FASHION STYLING

Zakaj se olepševati?

Živimo v svetu hitrih sprememb, sezonskih trendov in spletnih vplivnežev, ki soustvarjajo naš okus. Spuščamo jih v svoje domove in garderobne omare. Vse, kar potrebujemo, je na dosegu roke ali klika miške. Kako torej iz vsega sestaviti smiselno celoto, ki hkrati odraža še našo osebnost in način življenja?

Rada bi vam rekla, da je enostavno, vendar ni. Nakupi se prepogosto izkažejo za zgrešene ali pa je končni rezultat daleč od zamišljenega. Žal to vpliva tudi na vašo samopodobo. Tu nastopim jaz. Lahko vam pomagam ustvariti lepe stvari in usklajen videz ali doseči well-being.

FASHION STYLING • Modno stiliranje

Vizualno pripovedovanje zgodb

V marketinških vodah se vse vrti okoli storytellinga, ki vsak izdelek, storitev, podjetje ali destinacijo predstavi s pomočjo zgodbe. Vse se vrti okoli scenarijev, ki bodo zgodbo najprepričljivejše ponesli v svet.

Pa vendar je pomemben del tudi (modno) stiliranje. V vsakodnevni poplavi podob je pomembno ustvariti takšne, ki bodo relevantne, prepričljive in zapomnljive.

Sodelujem z različnimi foto in video produkcijami oglaševalskih, promocijskih in drugih komunikacijskih kampanjah.

PERSONAL STYLING • Osebno stiliranje

Dizajnerski kosi niso garancija za dober stajling

Osebni stilisti niso več privilegij slavnih oseb in stilsko svetovanje ni le stvar prestiža. 

Zaupajo mu ljudje, ki: 

  • se zavedajo, kako pomembna je vizualna komunikacija v poslovnem svetu,
  • potrebujejo stilsko pomoč za enkratne dogodke, kot so osebna obletnica, maturantski ples, poroka …,
  • želijo izoblikovati svoj osebni stil,
  • vejo, da prave barve in kroji poskrbijo za dodatno samozavest.

Pa vi, ste že našli svoj stil? Če ste ga iskali, potem veste, da oblačila in modni dodatki zvenečih blagovnih znamk niso dovolj. Če niste niti poskušali, potem je skrajni čas, da začnete. 

V obeh primerih vam lahko priskočim na pomoč – s svetovanjem glede usklajene vizualne podobe, z iskanjem specifičnih kosov oblačil in dodatkov ali s spremstvom pri nakupovanju.

O MENI

Ustvarjalka lepih stvari in well being-a

Sem strastna ljubiteljica lepote in zagovornica njene univerzalnosti – najdem jo v travniku, posejanem s pisanim cvetjem, glasbi, ki so jo nekoč iz klavirja izvabljali mamini prsti, v ljudeh, ki se skozi življenje znajdejo nekje na moji poti ali pa si jo ustvarim sama. 

Uživam v ustvarjanju ambientov, ki ljudem pomenijo uresničenje neizsanjanih želja, hkrati pa izžarevajo njihovo osebno noto. Notranje oblikovanje je moja čarobna paličica, s katero prostoru vdahnem življenje in ga obarvam s čustvi, ki se dotaknejo. Mene, lastnika, gosta. In prostor postane dom, stičišče idej, projektov in ljudi.

Podobno je z oblačili. Potrebujejo energijo, da podarijo energijo. Do takrat je oblačilo zgolj brezoseben kos tkanine, ki čaka pravega lastnika. Zato pomagam ljudem, da izbirajo oblačila in modne dodatke, ki jim pristajajo, poudarijo njihove osebne lastnosti in tvorijo všečno celoto. 

Urejenost, stil ter stajling, primeren situaciji, niso samoumevni. Ko jih moje stranke osvojijo, jim ta kanček dodatne samozavesti in samospoštovanja pomaga odpreti marsikatera, tudi dolgo zaprta, vrata.

5 RAZLOGOV, ZAKAJ SODELOVATI Z MANO:

1. izostren občutek za estetiko,

2. posluh za želje in zahteve strank,

3. spremljanje trendov in spoštovanje klasike,

4. sposobnost kombiniranja cenovno ugodnih kosov z dizajnerskimi,

5. konstantno izobraževanje in izpopolnjevanje.

KONTAKT

NOKDESIGN

+386 (0) 41 250 320

info@nokdesign.si

www.nokdesign.si

 

Copyright © NOK Design

Designed by E-CREATE