INTERIOR DESIGN

Zakaj olepševati?

Živimo v svetu hitrih sprememb, sezonskih trendov in spletnih vplivnežev, ki soustvarjajo naš okus. Spuščamo jih v svoje domove in garderobne omare. Vse, kar potrebujemo, je na dosegu roke ali klika miške. Kako torej iz vsega sestaviti smiselno celoto, ki hkrati odraža še našo osebnost in način življenja?

Rada bi vam rekla, da je enostavno, vendar ni. Nakupi se prepogosto izkažejo za zgrešene ali pa je končni rezultat daleč od zamišljenega. Žal to vpliva tudi na vašo samopodobo. Tu nastopim jaz. Lahko vam pomagam ustvariti lepe stvari in usklajen videz ali doseči well-being.

INTERIOR DESIGN • Notranje oblikovanje prostorov

Detajli, ki pripovedujejo zgodbo

Ste vaš dom opremili z novim pohištvom, sledili popularnim stilom opremljanja, upoštevali udobje in funkcionalnost pa še vedno nekaj manjka? Niti ne veste točno kaj, vendar ni tako, kot ste si zamislili. 

Skrivnost je v detajlih, ki pripovedujejo vašo zgodbo. Majhne spremembe z velikim učinkom. Posamezne kose pohištva povežejo v celoto, ki ustvari občutek domačnosti in oddaja pozitivne vibracije.

In prav to je moja naloga – da vam pomagam razviti osebni stil in vašemu prostoru dodam dušo.

O MENI

Ustvarjalka lepih stvari in well being-a

Sem strastna ljubiteljica lepote in zagovornica njene univerzalnosti – najdem jo v travniku, posejanem s pisanim cvetjem, glasbi, ki so jo nekoč iz klavirja izvabljali mamini prsti, v ljudeh, ki se skozi življenje znajdejo nekje na moji poti ali pa si jo ustvarim sama. 

Uživam v ustvarjanju ambientov, ki ljudem pomenijo uresničenje neizsanjanih želja, hkrati pa izžarevajo njihovo osebno noto. Notranje oblikovanje je moja čarobna paličica, s katero prostoru vdahnem življenje in ga obarvam s čustvi, ki se dotaknejo. Mene, lastnika, gosta. In prostor postane dom, stičišče idej, projektov in ljudi.

Podobno je z oblačili. Potrebujejo energijo, da podarijo energijo. Do takrat je oblačilo zgolj brezoseben kos tkanine, ki čaka pravega lastnika. Zato pomagam ljudem, da izbirajo oblačila in modne dodatke, ki jim pristajajo, poudarijo njihove osebne lastnosti in tvorijo všečno celoto. 

Urejenost, stil ter stajling, primeren situaciji, niso samoumevni. Ko jih moje stranke osvojijo, jim ta kanček dodatne samozavesti in samospoštovanja pomaga odpreti marsikatera, tudi dolgo zaprta, vrata.

5 RAZLOGOV, ZAKAJ SODELOVATI Z MANO:

1. izostren občutek za estetiko,

2. posluh za želje in zahteve strank,

3. spremljanje trendov in spoštovanje klasike,

4. sposobnost kombiniranja cenovno ugodnih kosov z dizajnerskimi,

5. konstantno izobraževanje in izpopolnjevanje.

KONTAKT

NOKDESIGN

+386 (0) 41 250 320

info@nokdesign.si

www.nokdesign.si

 

Copyright © NOK Design • Designed by E-CREATE